Transportlösningar för åkerier
med L.M.P.

Behöver du hitta erfaren och kompetent personal inom transport?
Vi hjälper dig som behöver hyra chaufförer och är verksam inom transport & åkeri. Kontakta oss och berätta om dina specifika önskemål så du för rätt typ av chaufför.
Säkerställ smidiga transporter med professionella lastbilschaufförer med L.M.P.

Säker transport med L.M.P.

När det kommer till att säkerställa smidiga och effektiva transporter är L.M.P. din pålitliga partner. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla erfarna och pålitliga lastbilschaufförer och med vårt team bakom ratten kan du vara säker på att dina leveranser når sitt mål.
Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar som är skapade för att matcha just er verksamhet.

Vi på L.M.P. är flexibla och anpassningsbara för att säkerställa att dina transporter, oavsett uppdrag eller omfattning, levereras i tid. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och flexibilitet är nyckeln till en framgångsrik logistik. Oavsett om du behöver hjälp med att hantera frakt av gods, både mindre och större frakter, tillfällig bemanning för ett kortvarigt uppdrag, eller andra komplexa logistiska utmaningar kan vårt team erbjuda en skräddarsydd lösning som passar dig.

Vi hjälper dig med bemanning inom transport

Om du står inför behovet av att säkerställa en helhetslösning med en långsiktig samarbetspartner inom transport, finns nyckeln hos oss på L.M.P. Vårt mål är att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav. Vi är din partner när det kommer till bemannings- och transporttjänster.

Vi är baserade i Östergötland och väl införstådda med marknadsförhållande i hela regionen. Vårt huvudkontor är strategiskt placerat i Norrköping med ambitionen att vara det självklara valet för bemanning.

Behöver du hyra lastbilschaufför?

Det finns möjlighet att hyra in erfarna lastbilschaufförer från L.M.P. Behöver ditt företag pålitliga och erfarna chaufförer hjälper vi mer än gärna till. Kontakta oss och berätta mer om dina specifika krav så ser vi till att du får en lastbilschaufför som matchar det du efterfrågar.

bemanningsföretag

Transport & Bemanning

Vi vet hur viktigt det är att ha pålitliga förare som kan hantera olika typer av laster och fordon. Att säkerställa att dina transporter går som planerat kräver kompetenta förare som upprätthåller högsta säkerhetsstandarder. Därför väljer vi noggrant ut och utbildar våra lastbilschaufförer för att säkerställa att de är fullt rustade för att ta sig an alla typer av transport med professionalism och säkerhet i åtanke.

Vi tar både fram kort- och långsiktiga lösningar för företag som är behov av personal och kan snabbt och effektivt placera rätt person på rätt jobb.

Kontakta oss och få reda på hur våra professionella lastbilschaufförer kan hjälpa dig med dina bemannings- och transportbehov.