bemanningsföretag

Ett professionellt bemanningsföretag

Behöver du som företagare hitta erfaren och kompetent personal?

På L.M.P. har vi lång erfarenhet inom bemanning och besitter en stor pool med kompetent personal som kan komma ut och arbeta på företag med kort varsel. L.M.P. är ett pålitligt bemanningsföretag som aktivt jobbar för att effektivisera bemanningsprocessen för dig som kund. Vi hjälper företag med bemanning inom transport, logistik och åkeri.

Bemanningsföretaget med skräddarsydda lösningar

På L.M.P. har vi stor förståelse för att varje företag är unikt och kräver specifika lösningar. Vi som bemanningsföretag beaktar och tar hänsyn till varje företags specifika krav när det kommer till bemanning av personal.

Därför tar vi alltid fram skräddarsydda lösningar som är skapade för att matcha just er verksamhet.

Genom L.M.P. får företagare tillgång till ett gediget nätverk av kompetent personal så att ni kan lägga fokus på att växa som företag och uppnå de uppsatta affärsmålen.

Vi tar både fram kort- och långsiktiga lösningar för företag som är behov av personal och kan snabbt och effektivt placera rätt person på rätt jobb.

Effektiv bemanningsföretag

Vi förstår att tid är en värdefull resurs för alla typer av verksamheter. Med L.M.P. bemanning kan ni som företag dra nytta av vår effektiva rekryteringsprocess.

Vi besitter ett stort nätverk samt en gedigen personalpool och kan snabbt bistå med kvalificerad personal till din verksamhet i Stockholm, Norrköping, Linköping och resterande delar av Östergötland.

Genom att snabbt identifiera vad ni eftersöker kan vi fylla era lediga tjänster med kompetent personal utan att ni förlorar värdefull tid.

Snabb tillgång till bred kompetens och högkvalitativ personal

Vi är baserade i Norrköping med målet att vara det självklara bemanningsföretaget.

L.M.P. är lokalt förankrade och väl införstådda med marknadsförhållandena som råder i hela Östergötland och kan även utföra arbeten i hela Stockholmsområdet.

Hos oss får du tillgång till en bred pool av högkvalitativ personal. Genom att dra nytta av vårt nätverk kan företag snabbt fylla luckor i arbetsstyrkan och samtidigt inte förlora dyrbar tid.

Kontakta oss på L.M.P. och om ni behöver ett pålitligt bemanningsföretag för effektiv bemanning.

L.M.P. hjälper er minska kostnader och risktagande

Att rekrytera och anställa personal är både dyrt och tidskrävande. Genom ett samarbete med oss på L.M.P. finns möjligheten att minska era rekryteringskostnader samt risker när det kommer till personalhantering.

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från start till mål och ser till att kompetent personal placeras på företaget.

Utöver att vi tar hand om hela rekryteringsprocessen ansvarar vi även för hela arbetsgivaransvaret vilket inkluderar:

  • Lön
  • Sociala avgifter
  • Försäkring av personal
  • Tjänstepension

Med L.M.P. som partner kan ni lägga allt fokus på kärnverksamheten och utveckla företaget samtidigt som vi tar hand om rekrytering och personaladministration. Vi kan hjälpa er att växa och ta fram skräddarsydda bemanningslösningar specifikt utformade för er verksamhet.

bemanningsföretag

Bemanningsföretag i Stockholmsområdet med lång erfarenhet

Även fast vi har Östergötland som bas hjälper vi företag i Stockholmsområdet att rekrytera kompetent personal och fylla luckor när det uppstår personalbrist.

Med L.M.P. bemanningsföretag som partner kan ni lägga allt fokus på att utveckla er verksamhet och låta oss hantera personalrekryteringen.

Med det upplägget kommer ni både spara tid och pengar samt få företaget att växa snabbare när fokus kan läggas på rätt ändamål.

Är ert företag i behov av snabb och effektiv bemanning i Östergötland eller Stockholm står vi på L.M.P. redo att hjälpa till med rekrytering redan idag.