Våra tjänster

Logistik & Åkeri

Logistik är en viktig del av en effektiv försörjningskedja, och för att säkerställa smidiga logistikprocesser är det avgörande att ha tillräckligt med logistikpersonal. Därför är rekrytering av logistikpersonal en viktig uppgift för företag inom olika branscher.

Logistik bemanning är också en viktig aspekt att ta hänsyn till för att se till att rätt personer är på plats vid rätt tidpunkt. En välplanerad bemanning kan hjälpa till att minska onödiga kostnader och öka effektiviteten i logistikprocesserna.

Genom att ha en dedikerad personal som är specialiserad på logistik, kan företag förbättra sin kundservice, leveranstider och kostnadseffektivitet. Så nästa gång du planerar din företagslogistik, se till att ta hänsyn till rekrytering av logistikpersonal och logistik bemanning för att optimera dina processer.

Lastbilschaufför och Transport

Vill du säkerställa att dina transporter utförs smidigt och effektivt? Då är L.M.P. din pålitliga partner när det gäller att hyra erfarna lastbilschaufförer.

Vi förstår hur viktigt det är att ha tillförlitliga förare som kan hantera olika typer av laster och fordon, samtidigt som de upprätthåller högsta säkerhetsstandarder. Det är därför vi noggrant väljer och utbildar våra lastbilschaufförer för att säkerställa att de är utrustade för att möta dina behov.

Oavsett om du behöver en förare för en kort eller lång period, så är vårt team redo att leverera. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav.

Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina transportbehov med våra professionella lastbilschaufförer.

Lagerpersonal

Behöver du professionell lagerpersonal som kan hjälpa dig att effektivisera ditt lager? Då har du kommit till rätt ställe! Vårt team av erfarna lagerarbetare är redo att hjälpa dig med allt från plockning och packning till inventering och logistik.

Vi vet att en välorganiserad och effektiv lagerhantering är avgörande för att maximera produktiviteten och minimera förluster. Därför har vi samlat ett team av dedikerade och pålitliga lagerarbetare som har erfarenhet av att hantera alla typer av lager och lagerutrustning.

Oavsett om du behöver hjälp med att hantera ditt befintliga lager eller behöver hjälp med att bygga upp ett nytt, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Kontakta oss nedan för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera din lagerhantering och öka din produktivitet.